Clubbijeenkomsten

Clubbijeenkomsten zijn bedoeld om elkaar te leren kennen, om je ervaringen te delen, en plannen te maken.
Ze worden een paar keer per jaar gehouden. We  willen dat je je er thuis kunt voelen en tegelijk wat nieuws kunt opsteken, en iets kunt geven aan elkaar.  Meestal wordt de bijeenkomst gehouden in de Walburgzaal in het centrum. Er wordt gewerkt aan een jeugdhonk in hetzelfde gebouw. Hieronder zie je een paar foto’s om een indruk te geven van de ruimte.

De laatst gehouden clubbijeenkomst is de filmmiddag van 14 februari 2016, zie Agenda.

DSC00385 - kopie - kopie (2) - kopieoverleg over bezoek aan ZC   DSC01150

Clubbijeenkomst 15 maart 2015

Voor de clubbijeenkomst hebben wij een dobbelspel bedacht. Ieder cijfer op  de dobbelsteen was verbonden aan een vraag. De vragen waren bedoeld  om ervaringen te delen met de rest van de groep. Bijvoorbeeld: “Wat was de leukste activiteit  die je hebt gedaan?” Door dit spelenderwijs te doen kwam je meer te weten over de ander. Het was een hele gezellige middag waarin wij veel geleerd hebben.

Anne en Yara

Op de pagina AGENDA kun je voortaan altijd een ‘gewone’ beschrijving van de clubbijeenkomsten vinden, via de datum in een bepaalde maand. Ook een kort verslagje staat erbij, vanaf het begin van het lopende kalenderjaar. En enkele foto’s.
Ook de aankondigingen staan erin, natuurlijk !

Voor op déze pagina  van de website kun je zelf wat schrijven over een clubbijeenkomst. Dat kun je insturen naar : m25arnhem@gmail.com.